Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Hotelul Cupidon este renovat complet iar gradina de vara a hotelului este ca scoasa din poveste, cu poduri si zone individualizate, iar in sezonul de vara va puteti bucura de o prezentare de moda, muzica "life" sau prestatii ale diversilor artisti.


Localizare: Hotel este situat la 50 m de plaja, in zona centrala a statiunii.


Dotari generale: Restaurant, bar de zi, terasa, doua ascensoare, terasa de vara, parcare, magazine, centrala termica, spalatorie, loc de joaca pentru copii.


Dotari camere:Hotelul dispune de 187 camere duble , dotate cu aer conditionat(contra cost), TV, minibar, baie cu dus, balcon.


Serviciile de masa :Se acorda in restaurantul Cupidon categoria 3 stele, pe terasa hotelului sau in gradina, in sistem fisa cont. Valoarea mesei este:


· Mic dejun - 15 lei/ persoana / zi


· Pranz / Cina - 30 lei / persoana / zi.


Mentiune: fisa cont in gradina de vara este de minim 85 lei/zi/persoana.


Tratament:Se poate asigura optional in baza de tratament Hora, Balada sau Sirena.. Tratamentul se efectueaza in cursul saptamanii de luni pana vineri si include 2 proceduri /zi.



Facilitati pentru copii:


- Copii intre 0-12ani cazati in camera cu parintii - gratuitate la cazare fara pat suplimentar.


- Copii intre 0-12ani cazati in camera cu parintii – achita 50% la cazare cu pat suplimentar.


- Copiii intre 12-16 ani achita 70% la cazare cu pat suplimentar .Serviciile de masa se achita integral.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.