Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: In centrul orasului Sighisoara

Situat ultracentral, Hotel Cavalerul ofera oaspetilor posibilitatea de a gusta din parfumul mistic medieval, evocand, intr-un lux de 4 stele rafinamentul din evul mediu.
Facilitati: Turistii sunt asteptati cu 74 de camere (single si duble), fiecare din acestea avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior.
Dotari camere:
- acces cu cartela magnetica, microclimat individual controlat, acces internet de mare viteza, televizoare, minibaruri.
Sala de conferinte cu o capacitate de 300 locuri este dotata cu utilitati specifice pretentiilor momentului. De asemenea hotelul mai dispune si de o mini sala de conferinte (25 locuri) ideala pentru conferinte, training, conferinte de presa, aniversari, petreceri mondene, lansari de produse.

Restaurnatul hotelului cu o capacitate de 150 locuri va invita sa savurati atat preparate traditionale romanesti cat si preparate din bucataria internationala ce satisfac cele mai rafinate gusturi culinare.
Specialitatile gatite dupa retete alese pot fi savurate impreuna cu vinuri de vita nobila.

Facilitati hotel: fax, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, parcare, spalatorie, terasa, plata cu cardul, living, seif la receptie, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.