Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel-Restaurant Claudiu


Descriere

Hotel-Restaurant Claudiu este amplasat in centrul Sighisoarei.

Hotel-Restaurant Claudiu este o unitate deschisa in data de 19.10.2002. Hotelul a fost modernizat dintr-un imobil datand din anul 1683, facand parte din Braul Cetatii si a fost construit la cele mai inalte standarde occidentale avand consultanta de specialitate din Germania.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de doua microbuze tip Mercedes noi (8 locuri) care stau la dispozitia clientilor, contra cost onorabil, pentru excursii in tara si in imprejurimile Sighisoarei.

Facilitati Camere
Hotelul dispunde de 36 locuri de cazare formate din 10 Camere Duble, 6 Camere Single si 1 Mini Apartament, camerele fiind dotate cu televiziune prin cablu, telefon, acces la internet, baie cu dus.
Masa - Mic Dejun
Restaurant-Bar are o capacitate de 68 de locuri, intr-un ambient placut si prietenos dupa stilul bavarez, intr-un cadru intim, in acordul muzicii de calitate, cu preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.