Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kleopatra Bebek Hotel, de 3 stele, se afla in apropiere de Moscheea Bostanci si are o terasa, o piscina in aer liber si sezlonguri. Din 1980, gazduieste oaspeti in Alanya.

Descriere:

Kleopatra Bebek Hotel, de 3 stele, se afla in apropiere de Moscheea Bostanci si are o terasa, o piscina in aer liber si sezlonguri. Din 1980, gazduieste oaspeti in Alanya.

Localizare:

Se afla la 1,1 km de Ehmedek si la 2,1 km de Cimitirul Bektas. Plaja se afla la cativa pasi de locatie. In vecinatatea unitati de cazare se afla Alaaddin Keykubat Parki.

Facilitati hotel:

Optiunile de luat masa zilnice includ un mic dejun tip bufet. Exista un restaurant care serveste preparate locale. Barul serveste bauturi racoritoare. Pentru a vizita Mezze Grill Restaurant & Ocakbasi, restaurantul Elite și restaurantul Hasir, oaspetii trebuie sa meargă pe aproximativ 100 de metri. Proprietatea are un spa care ofera o baie turceasca si diverse masaje, precum si o piscina. Exista oportunitati pentru canotaj, volei si tenis de masa.

Facilitati camere:

Toate camerele hotelului au încalzire centrala, Wi-Fi si televizor cu mai multe canale. Exista uscator de par, halate de baie si articole de toaleta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie