Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL & RESORT


Descriere

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort este hotelul nostru Belek, care este influențat de orașul pierdut Atlantis. Stațiunea este recent renovată, înconjurată de păduri de pini și îmbină elemente de design modern și rustic. Hotelul nostru are o plajă excelentă de nisip, completată de o zonă de debarcader spațioasă. Dacă sunteți în căutarea confortului și bucurați-vă de o piscină grozavă cu delicii alături de cei dragi, Limak Atlantis vă acoperă! Limak Atlantis, care a susținut valorile Serik prin politica sa de mediu încă din prima zi, își continuă viața ca hotel prietenos cu bicicletele, împreună cu politicile sale de mediu, copii și animale de companie. Limak Atlantis a început să ofere servicii de ciclism pentru a păstra structura istorică și culturală unică din jurul Atlantisului, a o transmite generațiilor viitoare și a o descoperi mersul cu bicicleta.

Localizare

Hotelul este locazalita in Belek, la aproximativ 35 km distanta fata de Aeroportul din Antalya si 45 km distanta de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de restaurantul principal Pinea, si de alte 6 restaurante a la carte pentru vara si 2 pentru iarna, cu specific indian, japonez, mexican, turcesc, italienesc si marin; doua snack baruri, un beach bar, un lobby bar si inca trei baruri cu adiacente cladirii principale, .

Facilitati extra de care beneficiaza orice turist: Disco; Parcare privata interioara si exterioara ; Sporturi de Apa(contra cost); Animatie zilnica; Shopping Center; Aquapark / tobogane (4); Piscina exterioara (5); Plaja privata; Mini Club (4-12 ani); Junior Club (13-16 ani ); 2 Restaurante A’la Carte (pentru iarna); 6 Restaurante A’la Cart (pentru vara); Biliard (contra cost); Bowling (contra cost) Amfiteatru; Fitness Center (gratuit); Sauna & Baie cu Spuma (gratuit);Piscina interioara; Baie turceasca; Jacuzzi(gratuit-exteror); Masaj (contra cost); Coafor (contra cost); Welness Center (contra cost); SPA & Thalasso (contra cost); Internet Café ( contra cost), sali de conferinta (contra cost).

Plaja este in imediata apropiere a proprietatii si este o plaja cu nisip si pietris.

Facilitati camere

Toate camerele beneficiaza de baie privata, articole de toaleta, uscator de par, minibar, TV lcd, seif, balcon, mocheta, incalzire si aer conditionat centralizat.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )