Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY HOTEL LARA


Descriere

Sărbătorind al 30-lea an în turism, Trendy Hotels vă invită în lumea plină de culoare a Mediteranei. La Trendy Hotels, totul a fost conceput pentru ca tu să trăiești o vacanță colorată cu gust, calitate, divertisment și confort, să revii cu povești pe care le vei aminti zâmbind...

Localizare

Hotelul Trendy Lara este un hotel de 5* din stațiunea Lara și se întinde pe o suprafață de 70000 mp. Acesta se află la o distanță de 3-4 minute de mers cu catamaranul și la 15 km de aeroport. 

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, piscine exterioare, piscină interioară, SPA, Wi-fi, lift, parcare .

Facilități copii: Cei mai mici oaspeți vor avea la dispoziție aqua Park și mini club (4-12 ani), teenage club (12-17 ani).

Sport și agrement: Pentru momentele de relaxare , oaspeții vor dispune de baie turcească, saună și jacuzzi, iar cei care doresc sa facă sport vor avea : tenis de masă, volei, darts, tenis, și un centru fitness. 

Plajă: Hotelul deține plajă privată cu nisip, asigurându-le turiștiilor transferul direct cu shuttle boat. 

Contra cost: bauturi si gustari din import, room service, biliard si sala de jocuri, tratamente SPA, servicii medicale, fotograf, coafor, magazine, spalatorie/curatatorie.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă, seif, aer condiționat, TV-satelite, mini bar, set pentru cafea și ceai și balcon.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )
Fitness
Camere familii
Acces internet
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Camere nefumători