Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ghaya Grand Hotel& Apartments


Descriere

Ghaya Grand Hotel & Hotel Apartments este un hotel de lux modern, de cinci stele, langa Dubai Expo 2020 si dispune de un centru de spa, piscina, restaurante si sala de fitness.

Facilitati camere

Camerele sunt amenajate intr-un mod elegant pentru confortul dvs. Designul contemporan de la Ghaya Grand Hotel ofera o multime de facilitati in camerele spatioase disponibile iar totul este completat de servicii hoteliere de cinci stele. Camerele deluxe sunt spatioase de 31 mp si ofera paturi king-size sau twin. Toate camerele sunt complet echipate cu cele mai noi facilitati tehnologice, de la ecrane TV LED, la cutii de valori avand control individual cu termostat si conexiune la internet wireless. Camera este dotata cu birou, telefon, minibar, halate de baie, facilitati de calcat, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si uscator de par.

 

Facilitati hotel

Relaxati-va mintea si corpul cu un tratament relaxant la Ghaya Spa cu sauna, aburi si jacuzzi. Salile de masaj au camere separate de tratament pentru barbati si femei. Ghaya Wellness Club ofera echipamente de ultima generatie, programe de fitness si servicii spa pentru toti oaspetii inregistrati. Hotelul dispune de o piscina exterioara, o piscina pentru copii si un centru de fitness deschis nonstop. La proprietate se gasesc mai multe restaurante cu o bucatarie diversificata, precum internationala, cantoneza, chinezeasca, indiana, italiana si japoneza.

 

Localizare hotel

Amplasat convenabil in apropiere de statia de metrou Jumeirah Golf Estates, la doar o statie de proiectul unic Dubai Expo 2020 si Dubai World Central Airport. Acesta se afla in imediata apropiere a statiilor de metrou Al Furjan, Dubai Investment Park (DIP) si Dubai Internet City. Hotelul este la doar cateva minute de mers pe jos de City Center Me'aisem, The Els Club Golf si Jumeirah Golf Estates, precum si la 5 minute de mers cu masina de Global Village & Miracle Garden; si la 15 minute cu masina de Dubai Marina Walk, JBR, Mall of the Emirates si plaja Jumeirah. La doar 20 de minute de punctele de atractie, Palm Jumeirah si Turnul Burj Khalifa; iar mai departe se afla la 40 de minute de mers cu masina pana la Insula Abu Dhabi Yas, Marea Moschee Sheikh Zayed si Aeroportul International Abu Dhabi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car

Locatie