Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Seapoint Boutique Hotel


Descriere

Seapoint Boutique Hotel este un hotel de lux situat in Pointe aux Cannoniers, Mauritius. Amplasat pe malul uneia dintre cele mai linistite si frumoase plaje de pe insula. Ofera unitati de cazare de lux exclusiviste, cu piscina, restaurant si centru spa si de wellness. Fiecare camera de la Seapoint Boutique Hotel este spatioasa si ofera o gama de vedere incantatoare la gradina, piscina si mare. Decorate in culori linistitoare, cu finisaje de lux, fiecare are o baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Alte facilitati de la Seapoint Boutique includ facilitati de gratar, o terasa si un bar. Oaspetii se pot bucura de o varietate de sporturi acvatice, inclusiv snorkelling, pescuit, scufundari si windsurfing. Grand Baie este la aproximativ 4 km, iar Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 68 km de proprietate.

Facilitati hotel

Acest hotel de tip boutique fermecator are o atmosfera relaxata, prietenoasa si o locatie linistita in coltul de nord-vest al insulei. 
Un design sic, modern, de casa pe plaja continua senzatia relaxata de plaja, cu totul bazat in jurul piscinei de pe malul marii. Golful mic de plaja gazduieste o varietate de sporturi nautice, iar apropierea hotelului de Grand Baie il face convenabil pentru restaurantele si magazinele locale. 
Acest hotel ofera multe oportunitati unice de recreere cum ar fi canoe, snorkeling, plaja privata, piscina exterioara, scufundari. 

Facilitati camere

Cele 24 de camere si apartamente contemporane in stil mauritian cu vedere la mare si o vila sub paie sunt simple, dar cu gust. Acestea sunt dotate cu podea si bai din beton cerat, covoare din sisal lucrate manual, scaune din ratan si accente de albastru in tablia de pat din lemn invechit natural, asternuturi de pat si perne tricotate. 
Dotarile moderne includ un dus cu efect de ploaie, birouri si televizoare montate pe perete, iar camerele standard au un aparat Nespresso. Camerele Deluxe mai mari au un balansoar pe terasa si apartamente la primul etaj, un patio cu canapea si toaleta separata, cada si dus. Dintre apartamente, Suita Regala, la primul etaj, este cea mai romantica, cu un pat cu baldachin drapat cu muselina si o cada cu hidromasaj. Vila Coin de Mire, cu doua dormitoare, pe trei etaje, are o sala dubla de tratament spa, o cada cu hidromasaj si un lounge pe terasa de pe acoperis, cu serviciu de majordom la cerere. 

Localizare

Cu locatia la doar 5 Km de centrul orasului si 70 Km de aeroport, acest hotel de 4.5 stele atrage numerosi calatori in fiecare an. Cu locatia sa convenabila, hotelul ofera acces usor la destinatiile care trebuie vazute ale orasului. 
Pe o mica plaja de la capatul unei peninsule de nord, cu vedere la Coin de Mire; poti face o  plimbare de cinci minute pana la plaja de inot de fildes din Mont Choisy, unde poti inota cu testoase. Exista o croaziera la apus de soare cu piroga (barca traditionala de pescuit) pana la Trou aux Biches si este la 15 minute cu bicicleta – sau cu autobuzul local – pana la Grand Baie, la doua mile si jumatate (patru kilometri) distanta. Excursiile locale includ pranzul la Chateau de Labourdonnais si o excursie cu barca in Insulele de Nord. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători