Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PALLADIUM PALACE RESORT AND SPA


Descriere

Localizare: hotelul Palladium Palace Resort & Spa este situat pe plaja Bavaro si se afla la o distanta de 21 de km de aeroport.
Facilitati hotel: hotelul ofera numeroase facilitati si servicii impecabile: 8 restaurante a la carte si peste 18 de baruri din care 6 pe plaja si 4 in piscine. Hotelul va pune la dispozitie 4 piscine cu apa limpede, un centru SPA cu servicii complete, facilitati pentru tenis, canotaj si multe alte sporturi. Oaspetii beneficiaza de acces complet la celelalte hoteluri din acelasi lant si la facilitatile acestora. Zona de cumparaturi, cu magazine de suveniruri si supermarketuri, este amplasata in imediata apropiere.
Dotari camere: camerele acestui hotel sunt decorate in stil traditional, nu sunt foarte spatioase dar sunt luminoase si au facilitati moderne. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, uscator de par, minibar, wifi, telefon, balcon.
Pagina web: www.palladiumhotelgroup.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.