Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPE VILLA CORTES

   Playa De Las Americas


Descriere

Booking.com - Fabulos 8.9; Tripadvisor - Certificat de excelenta Hotel de lux deosebit, este situat pe plaja privata, in centrul statiunii Playa de Las Americas din Tenerife, inconjurat de magazine, terase, viata de noapte. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.

Localizare:

Europe Villa Cortes este un hotel de 5 stele situat in statiunea Playa de las Americas fiind inspirat de arhitectura Mexicana. Plaja Las Vistas Beach se afla la 500 m si clubul de golf Las Americas la 2 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la o distanta de 20 km.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii: 6 restaurante, 4 baruri, 2 piscine ( o piscina mare pentru adulti si o piscina pentru copii ), 4 sali de conferinte, sala de fitness, centru-spa.

Facilitati camere:

Camerele puse la dispozitia turistilor au un design cu elemente din cultura mexicana si include facilitati precum: balcon sau terasa, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, mini-bar, seif, uscator de par.

Sport si Divertisment:

Oaspetii hotelului se pot relaxa la piscina sau pot face exercitii la sala de fitness. Contracost pot juca tenis.

Drinks & Food:

Cele 6 restaurante ale hotelului ofera o gama variata de preparate locale si internationale pe gustul tutuor turistilor.  Restaurantul “La Sirena” deschis pentru pranz ofera turistilor preparate din fructe de mare si peste; restaurantul “Pancho Villa” cu specialitati din bucataria mexicana; restaurantul “Tiziano” cu preparate din bucataria mediteraneana si internationala; restaurantul “Brauhaus” cu specialitati si bauturi din zona Bavariei; restaurantul “Veracruz” cu preparate pentru mic-dejun. Turistii care doresc sa se relaxeze si sa savureze un cocktail au la dispozitie 4 baruri ( Piano Bar, Lobby Bar, Maui Beach, Chiringuito ).

Spa & Welness:

Centrul-spa al hotelului ofera o gama larga de tratamente pentru oaspetii sai, jacuzzi, baie turceasca, sauna.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.