Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chuini Zanzibar Beach Lodge (Bubu)


Descriere

Vederile extinse la ocean si apusurile armonioase invita oaspetii sa se piarda intr-o liniste deplina. Situata chiar la marginea insulei Unguja, unde Oceanul Indian ajunge la tarm, Chuini Zanzibar Lodge este cea mai in voga proprietate de pe coasta de vest a Zanzibarului.

Facilitati camere

Chuini Zanzibar Beach Lodge cuprinde douasprezece bungalouri si o vila. Fiecare dintre aceste unitati de paie prezinta pereti albi si lenjerie de pat, decor contemporan in stil de plaja si elemente naturale din lemn care, impreuna, ofera un sentiment de liniste. Cele patru bungalouri Deluxe au fost proiectate cu o varietate de facilitate, iar toate ofera vederi spectaculoase la ocean si au o dimensiune de 35-40 mp. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, zona de lounge, terasa cu vedere la ocean, seif electronic, prize internationale si baie private cu halate de baie, papuci si uscator de par. Cele cinci bungalouri superioare, proiectate si ele cu o varietate de faciliati, sunt mai mari decat bungalourile Deluxe avand 60 mp si ofera mai multa exclusivitate, precum si vederi uimitoare la ocean. Vila este o unitate cu personal privat, care ofera intimitate completa, vederi uluitoare la ocean si o experienta exclusiva. Este perfecta pentru luna de miere sau familii. Vila este dotata cu aer conditionat, seif, plasa de tantari, ventilator, canapea, fierbator, cafea, ceaiuri si biscuiți din partea casei, halat de baie, papuci si uscator de par.

 

Facilitati hotel

Puteti incepe dimineata cu o ceaaca de cafea delicioasa la cafeneaua proprietatii. Va asteapta si o varietate de optiuni de luat masa convenabile si delicioase sau puteti sa va bucurati de facilitatile de gratar. Chuini Zanzibar Beach Lodge ofera activitati precum seri cu cina tematica, snorkelling, calorie, scufundari, caiac, biliard si pescuit. De asemenea, aveti acces la plaja privata. Puteti sa va incheiti ziua cu un masaj si o vizita la zona de spa pentru relaxare completa. Bucurati-va de biblioteca, sala de jocuri, lounge comun si zona TV a bungaloului, unde va puteti intalni cu alti oaspeti.

 

Localizare hotel

Propietatea este situata pe coasta de vest a Zanzibarului, la doisprezece kilometri nord de Stone Town, iar bungalourile sale sunt intinse pe o suprafata de 1,5 hectare, pentru a va putea bucura de intimitate. Palmierii infrumuseteaza terenul iar vederile magnifice si panoramice ale marii pot fi admirate din fiecare unitate. Aeroportul International Abeid Amani Karume se afla la o distanta de aproximativ 18 km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Camere nefumători

Locatie