Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamonds Mapenzi Beach (Pwani)


Descriere

Înconjurat de grădini luxoase cu palmieri înalţi, Diamonds Mapenzi Beach este situat pe faleza satului Kiwengwa, pe coasta de est a insulei Zanzibar. Proprietatea oferă 3 restaurante, 2 baruri şi un centru spa. Camerele complexului Diamonds Mapenzi Beach sunt mobilate în stilul tradiţional al Africii de Est. Fiecare cameră are pat cu plasă de ţânţari şi un patio privat spaţios. Ocean Reef, restaurantul principal, serveşte un mic dejun bogat, prânz şi cină, iar complexul organizează seri tematice speciale în fiecare săptămână. Pizzeria Nakupenda oferă pizza şi salate proaspete, iar restaurantul Suli-Suli propune un meniu à la carte. Oaspeţii se pot relaxa în jurul piscinei sau se pot bucura de activităţi de apă organizate de centrul de sporturi nautice. De asemenea, proprietatea poate organiza tururi şi excursii, inclusiv safari în Tanzania. Complexul oferă WiFi în zonele publice. Aeroportul internaţional din Stone Town este la 45 km.

Localizare Hotel

Aeroportul internaţional din Stone Town este la 45 km.

Facilitati Camere

Camerele complexului Diamonds Mapenzi Beach sunt mobilate în stilul tradiţional al Africii de Est. Fiecare cameră are pat cu plasă de ţânţari şi un patio privat spaţios.
 
Superior Room
 
Cele 38 de camere superioare au fost mobilate elegant în stil tradițional african și au o verandă privată mare pentru confortul oaspeților noștri.
Camerele superior sunt utilate cu paturi duble baldachin acoperite cu plase de tantari sau doua paturi single acoperite de asemenea cu plasa de tantari; aer conditionat, ventilator, seif digital, minibar ce este zilnic aprovizionat, aparat de cafea/ceai, telefon, baie privata cu dus, bideu, uscator de par.
 
Beach Villa
 
Cele 30 de vile pe plajă sunt situate pe plajă și au o verandă privată pentru confortul oaspeților noștri. Sunt mobilate elegant, în stil tradițional est-african.Beach Villa sunt utilate cu paturi duble baldachin acoperite cu plase de tantari sau doua paturi single acoperite de asemenea cu plasa de tantari; aer conditionat, ventilator, seif digital, minibar ce este zilnic aprovizionat, aparat de cafea/ceai, telefon, baie privata cu dus, bideu, uscator de par.

Facilitati Hotel

Înconjurat de grădini luxoase cu palmieri înalţi, Diamonds Mapenzi Beach este situat pe faleza satului Kiwengwa, pe coasta de est a insulei Zanzibar. Proprietatea oferă 3 restaurante, 2 baruri şi un centru spa.

Ocean Reef, restaurantul principal, serveşte un mic dejun bogat, prânz şi cină, iar complexul organizează seri tematice speciale în fiecare săptămână. Pizzeria Nakupenda oferă pizza şi salate proaspete, iar restaurantul Suli-Suli propune un meniu à la carte.

Oaspeţii se pot relaxa în jurul piscinei sau se pot bucura de activităţi de apă organizate de centrul de sporturi nautice. De asemenea, proprietatea poate organiza tururi şi excursii, inclusiv safari în Tanzania.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie