Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nungwi Beach Resort by Turaco


Descriere

Situat pe o plajă cu nisip alb, în nordul insulei Zanzibar, Nungwi Beach Resort by Turaco oferă camere de lux cu vedere la ocean. În grădinile tropicale luxuriante există o piscină în aer liber și un bar. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Paturile sunt înconjurate de o plasă de țânțari, iar baia privată include articole de toaletă gratuite. Conexiunea WiFi este gratuită. Micul dejun este servit zilnic în restaurantul Ngalawa, care oferă cocktailuri și divertisment live pe timpul nopții. Oaspeții pot face rezervări la Fisherman Bar and Grill, care servește preparate din bucătăria locală și internațională. Centrul de wellness asigură zilnic tratamente relaxante, cu pachete interesante, iar pentru o zi mai activă vă puteți bucura de pescuit, snorkelling, plimbări cu buggy și scufundări. Nungwi Beach Resort by Turaco este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului Nungwi.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe o plajă cu nisip, în extremitatea nordică a insulei Zanzibar.

Nungwi Beach Resort by Turaco este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului Nungwi.

 

 

Facilitati Hotel

Nungwi Beach Resort by Turaco pune la dispoziție camere de lux, cu vedere la grădina tropicală, piscină şi Oceanul Indian. Grădinile tropicale luxuriante includ o piscină în aer liber şi un bar în piscină.

Micul dejun este servit zilnic la restaurantul Ngalawa, care oferă, de asemenea, bufet de prânz și cină sau meniu fix și divertisment live seara (sezonier). De asemenea, oaspeții pot vizita Fisherman's Seafood Bar & Grill pentru a savura o gustare la apus și preparate din bucătăria internațională de fuziune.

Centrul de wellness asigură zilnic tratamente relaxante, cu pachete interesante, iar pentru o zi mai activă vă puteți bucura de pescuit, snorkelling, plimbări cu buggy și scufundări.

 

 

Facilitati Camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Paturile sunt înconjurate de o plasă de țânțari, iar baia privată include articole de toaletă gratuite. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

 
Standard Garden View
 
Bucurați-vă de o ședere liniștită în acesti 33 mp. Camera de oaspeți, situată în apropierea recepției hotelului nostru. Balconul/terasa prezintă o vedere uimitoare la grădina tropicală. Această cameră luminoasă și spațioasă, cu un pat Sweet Dreams de 150 x 200 cm, oferă facilități moderne, cum ar fi WiFi gratuit și TV LED de 40 inch cu canale prin satelit. Unele camere sunt interconectate, ideale pentru familii. Răciți-vă apa îmbuteliată în mini-frigider sau preparați o băutură fierbinte folosind facilitățile pentru prepararea de ceai și cafea. Baia oferă duș și produse de baie de lux. Dotările speciale includ un seif digital pentru obiectele de valoare și WiFi gratuit. Doar 2 adulți și 1 copil cu un pat pliant.
 
 
Standard Pool View
 
Admirați priveliștea minunată de la balconul acestor 33 mp. Camera de oaspeti aproape de plaja. Această cameră luminoasă și spațioasă, cu un pat Sweet Dreams de 150 x 200 cm, oferă facilități moderne, cum ar fi WiFi gratuit și TV LED de 40 inch cu canale prin satelit. Unele camere au camere alăturate, ideale pentru familii. Răciți-vă apa îmbuteliată în mini-frigider sau preparați o băutură fierbinte folosind facilitățile pentru prepararea de ceai și cafea. Baia oferă duș și produse de baie de lux. Dotările speciale includ un seif digital pentru obiectele de valoare și WiFi gratuit. Doar 2 adulți și 1 copil cu un pat pliant.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie