Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zanzibar Pearl Boutique


Descriere

Zanzibar Pearl Boutique Hotel & Villas este un hotel unic de coasta pe cea mai frumoasa plaja din Matemwe. Este situat pe malul de nord-est al Zanzibarului, departe de agitatie. Hotelul combina stilul cu resursele locale si este inspirat de arhitectura indigena din Zanzibar

Facilitati camere

Zanzibar Pearl Boutique a amenajat toate camerele sale pentru a face ca oaspetii sa se simta in largul lor. Unele camere au balcon sau patio. Suitele Pearl sunt amplasate pe malul oceanului, inconjurate de vegetatie luxurianta exotica cu acces privat la plaja. Aceasta suita poate gazdui pana la 3 persoane si este dotata cu uscator de par, aparat pentru ceai/cafea, seif, plasa de tantari, articole de toaleta grauite, birou si suport pentru haine. Suitele Oyster sunt incantatoare si spatioase, cu o terasa in aer liber si vedere la gradina tropicala. Sunt perfecte pentru iubitorii de natura si ideale pentru familiile cu copii. Vila Oyster are vedere la gradina luxurianta din jur si a fost conceputa ca o vila la 360°, constand dintr-o zona de living interioara, lounge, dormitor privat, toaleta separata si un dus exotic deschis. Aceasta vila poate gazdui pana la 4 persoane.

 

Facilitati hotel

Restaurantul principal este inspirat de atmosfera de coasta si sustine comunitatea, servind o gama larga de mancaruri folosind ingrediente proaspete locale. Barul ofera o selectie grozava de bauturi spirtoase, cocktailuri si vinuri. Toate produsele sunt organice de la cei mai buni furnizori locali. De asemenea, hotelul beneficiaza de o zona de plaja privata, piscina si un centru spa.

 

Localizare hotel

Zanzibar Pearl este situat chiar pe malul marii, cu o gradina tropicala uimitoare. Plaje cu nisip alb, palmieri si Oceanul Indian, acesta este Matemwe din nord-estul Zanzibarului. Micul sat este iubit de localnici si calatori pentru plaja sa romantica. Aeroportul Abeid Amani Karume se afla la o distanta de aproximativ 54 km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Exotic
Camere nefumători

Locatie