Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT 9 ZILE BENELUX - GERMANIA

Descriere

Destinatie: Austria

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - 8 nopti cazare cu mic dejun la Hoteluri 3-4* in Budapesta, Munchen, Bruxelles, haga, Amsterdam, Nurnberg conform program;
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
  - intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ (Muzeul Van Gogh - 22 euro/pers aa include taxa intrare si taxa rezervare, optiunea pentru vizita se face la inscriere si se achita in agentie inainte de plecare);
 - taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
 - cheltuieli personale;
 - asigurare medicala si storno;
 - taxa de oras - 20 euro/ pers (pentru toata durata circuitului) se achita OBLIGATORIU la agentie;
 - ghizii locali specializati;
 - locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (20 euro/pers/ loc rand 1, 15 euro/pers/loc rand 2, 10 euro/pers/ loc rand 3);
 - vizite optionale;
 - alte taxe de vizitare;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include. 

Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - 55 euro/ pers;
 - Excursie Gent - Bruges - Waterloo - 40 euro/ pers;
 - Excursie Voldendam -  Marken - 35 euro/ pers;  
 - Pachet toate cele 3 excursii optionale - 115 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment camera single: 200 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane. In cazul nerealizarii grupului minim ne rezervam dreptul de a anula plecarea, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.
Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 65% din pret pachet (560 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 85% din pret pachet (745 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: 
Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale de calatorie:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia sau similar face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare penru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in situatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 20 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Gara) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.


Destinatie: Austria

Durata: 1 zi, fara cazare

Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat;
 - 8 nopti cazare cu mic dejun la Hoteluri 3-4* in Budapesta, Munchen, Bruxelles, haga, Amsterdam, Nurnberg conform program;
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
  - intrarile la obiectivele turistice - au caracter orientativ (Muzeul Van Gogh - 22 euro/pers aa include taxa intrare si taxa rezervare, optiunea pentru vizita se face la inscriere si se achita in agentie inainte de plecare);
 - taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
 - cheltuieli personale;
 - asigurare medicala si storno;
 - taxa de oras - 20 euro/ pers (pentru toata durata circuitului) se achita OBLIGATORIU la agentie;
 - ghizii locali specializati;
 - locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (20 euro/pers/ loc rand 1, 15 euro/pers/loc rand 2, 10 euro/pers/ loc rand 3);
 - vizite optionale;
 - alte taxe de vizitare;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include. 

Excursiile optionale: 
 - Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva - 55 euro/ pers;
 - Excursie Gent - Bruges - Waterloo - 40 euro/ pers;
 - Excursie Voldendam -  Marken - 35 euro/ pers;  
 - Pachet toate cele 3 excursii optionale - 115 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment camera single: 200 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane. In cazul nerealizarii grupului minim ne rezervam dreptul de a anula plecarea, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.
Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 65% din pret pachet (560 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 85% din pret pachet (745 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: 
Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale de calatorie:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor fi informati telefonic sau in scris si vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 3 zile inainte de plecare; achitarea suplimentului de camera single nu implica loc singur pe bancheta in autocar. Refuzul de a achita suplimentul single inainte de plecare si renuntarea la calatorie se penalizeaza conform articolului Conditii pentru Anulari / Penalizari;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia sau similar face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu este raspunzatoare penru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare. Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in situatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora).. In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 20 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - GRATUIT
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Gara) - GRATUIT
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.


Itinerariu

Ziua 1

(aprox. 840 km): Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul - Pitesti aa Rm Valcea - Sibiu - Nadlac spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva, pret 55 euro/pers (include transport autocar, vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu specific local - sarmalute si gulas, gustari reci si salate, bauturi - welcome drink, vin, apa minerala si racoritoare). Cazare la Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta.

Ziua 2

(aprox. 690 km): Mic dejun. Plecam catre Austria cu oprire in Orasul Muzicii - Salzburg renumit pentru Gradinile Mirabell si Casa Mozart, Domul in stil baroc si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg (tur pietonal, vedere exterioara obiective). Ne indreptam apoi catre Munchen unde vizitam Piata Marienplatz. Ne vom plimba in jurul pietei pentru a putea admira Noua Primarie, construita spre sfarsitul secolului al XIX-lea, in stil gotic, in al carei turn functioneaza un ceas uimitor cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp, Primaria Veche - gazduieste in prezent Muzeul Jucariilor, Frauenkirche numita si Catedrala din Munchen. Pentru cei curiosi, putem intra pentru a arunca o privire in cea mai renumita Berarie HOFBRAUHAUS preferata de Hitler, fapt pentru care aici a tinut primul sau discurs. Cazare la Hotel Ibis Munich Messe 3*/ Hotel Bento Inn 3* sau similar in Munchen.

Ziua 3

(aprox. 760 km): Mic dejun. Deplasare cu autocarul catre Luxembourg unde se viziteaza centrul vechi si Catedrala Notre Dame. Ne indreptam apoi spre Bruxelles capitala Belgiei si a Uniunii Europene. Aici vom descoperi prin tur pietonal in Bruxelles (vedere exterioara): Palatul Regal, Palatul de Justitie Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Cazare la Hotel Ibis Brussels City Centre 3* sau similar in Bruxelles.

Ziua 4

Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru vizite individuale sau excursie optionala Gent - Bruges - Waterloo, pret 40 euro/ pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare la obiectivele turistice) in cadrul careia vom descoperi: Gent - oras medieval admiram : Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. X) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit; Bruges aa vom descoperi Piata Centrala si Turnul Belfort  unul dintre simbolurile ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: Fecioara cu pruncul de Michelangelo, Waterloo - vizitam monumentul care comemoreaza sangeroasa infrangere a lui Napoleon in 1815. 
Cazare la Hotel Ibis Brussels City Centre 3* sau similar in Bruxelles. 

Ziua 5

(aprox 190 km): Mic dejun. Ne indreptam catre Anvers - cel mai mare oras din Flandra, unde marele Rubens a ales sa-si traiasca ultimii 30 de ani din viata. Vizitam centrul istoric cu Piata Centrala Grote, Primaria, Catedrala - cel mai mare edificiu gotic din Belgia, construita intre sec. XIV. Continuam deplasarea catre Rotterdam, cel mai mare oras - port din Europa, unde efectuam tur pietonal in centrul orasului, spre Podul Erasmus. Continuam programul cu vizita Delft - renumit pentru ceramica albastra. Incheiem ziua cu vizita in Haga.  Vom face un tur pietonal in centrul istoric care va include vedere exterioara cladirea Parlamentului sau Binnenhof, Palatul Pacii, Palatul Regal, Tribunalul Penal International. 
Cazare la Hotel Ibis Den Haag City Centre 3* sau similar in Haga. 

Ziua 6

(aprox.70 km): Mic dejun. Plecam catre Amsterdam unde vizitam Muzeul Van Gogh (22 euro/pers aa include taxa intrare si taxa rezervare, optiunea pentru vizita se face la inscriere si se achita in agentie inainte de plecare), dar si celebra Fabrica Coster Diamonds - una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. Programul continua cu o croziera pe canale (contra cost) timp in care putem admira cladirile orasului de pe apa. Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala Voldendam - Marken, pret 35 euro/ pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare la obiectivele turistice), atractii foarte populare in Olanda, ce conserva traditionalismul atat in aspectul caselor,
cat si in tinuta locuitorilor, multi dintre ei purtand cu mandrie costumele traditonale in viata de zi cu zi. In Marken - sat traditional situat in peninsula cu acelasi nume, ramasa izolata de continent din sec. XIII pana la mijlocul sec. XX, vom descoperi un loc unic, ce cucereste cu atmosfera sa, intregita de casutele de lemn, portul animat de barcile pescarilor si nu in ultimul rand de Muzeul Marken. 
Cazare la Hotel XO Park West 4* sau similar in Amsterdam.

Ziua 7

(aprox 660 km): Mic dejun. Ne indreptam catre Germania unde vizitam orasul Koln unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Cazare la Hotel B&B Nuremberg Central Station 3* sau similar in Nurnberg. 

Ziua 8

(aprox. 750 km): Mic dejun. Vom incepe programul prin vizita oras Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. 
Cazare la Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta.

Ziua 9

(aprox. 840 km): Mic dejun. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 23:00, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Ziua 1

(aprox. 840 km): Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul - Pitesti aa Rm Valcea - Sibiu - Nadlac spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva, pret 55 euro/pers (include transport autocar, vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu specific local - sarmalute si gulas, gustari reci si salate, bauturi - welcome drink, vin, apa minerala si racoritoare). Cazare la Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta.

Ziua 2

(aprox. 690 km): Mic dejun. Plecam catre Austria cu oprire in Orasul Muzicii - Salzburg renumit pentru Gradinile Mirabell si Casa Mozart, Domul in stil baroc si Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg (tur pietonal, vedere exterioara obiective). Ne indreptam apoi catre Munchen unde vizitam Piata Marienplatz. Ne vom plimba in jurul pietei pentru a putea admira Noua Primarie, construita spre sfarsitul secolului al XIX-lea, in stil gotic, in al carei turn functioneaza un ceas uimitor cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp, Primaria Veche - gazduieste in prezent Muzeul Jucariilor, Frauenkirche numita si Catedrala din Munchen. Pentru cei curiosi, putem intra pentru a arunca o privire in cea mai renumita Berarie HOFBRAUHAUS preferata de Hitler, fapt pentru care aici a tinut primul sau discurs. Cazare la Hotel Ibis Munich Messe 3*/ Hotel Bento Inn 3* sau similar in Munchen.

Ziua 3

(aprox. 760 km): Mic dejun. Deplasare cu autocarul catre Luxembourg unde se viziteaza centrul vechi si Catedrala Notre Dame. Ne indreptam apoi spre Bruxelles capitala Belgiei si a Uniunii Europene. Aici vom descoperi prin tur pietonal in Bruxelles (vedere exterioara): Palatul Regal, Palatul de Justitie Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Cazare la Hotel Ibis Brussels City Centre 3* sau similar in Bruxelles.

Ziua 4

Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru vizite individuale sau excursie optionala Gent - Bruges - Waterloo, pret 40 euro/ pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare la obiectivele turistice) in cadrul careia vom descoperi: Gent - oras medieval admiram : Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. X) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit; Bruges aa vom descoperi Piata Centrala si Turnul Belfort  unul dintre simbolurile ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: Fecioara cu pruncul de Michelangelo, Waterloo - vizitam monumentul care comemoreaza sangeroasa infrangere a lui Napoleon in 1815. 
Cazare la Hotel Ibis Brussels City Centre 3* sau similar in Bruxelles. 

Ziua 5

(aprox 190 km): Mic dejun. Ne indreptam catre Anvers - cel mai mare oras din Flandra, unde marele Rubens a ales sa-si traiasca ultimii 30 de ani din viata. Vizitam centrul istoric cu Piata Centrala Grote, Primaria, Catedrala - cel mai mare edificiu gotic din Belgia, construita intre sec. XIV. Continuam deplasarea catre Rotterdam, cel mai mare oras - port din Europa, unde efectuam tur pietonal in centrul orasului, spre Podul Erasmus. Continuam programul cu vizita Delft - renumit pentru ceramica albastra. Incheiem ziua cu vizita in Haga.  Vom face un tur pietonal in centrul istoric care va include vedere exterioara cladirea Parlamentului sau Binnenhof, Palatul Pacii, Palatul Regal, Tribunalul Penal International. 
Cazare la Hotel Ibis Den Haag City Centre 3* sau similar in Haga. 

Ziua 6

(aprox.70 km): Mic dejun. Plecam catre Amsterdam unde vizitam Muzeul Van Gogh (22 euro/pers aa include taxa intrare si taxa rezervare, optiunea pentru vizita se face la inscriere si se achita in agentie inainte de plecare), dar si celebra Fabrica Coster Diamonds - una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. Programul continua cu o croziera pe canale (contra cost) timp in care putem admira cladirile orasului de pe apa. Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala Voldendam - Marken, pret 35 euro/ pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare la obiectivele turistice), atractii foarte populare in Olanda, ce conserva traditionalismul atat in aspectul caselor,
cat si in tinuta locuitorilor, multi dintre ei purtand cu mandrie costumele traditonale in viata de zi cu zi. In Marken - sat traditional situat in peninsula cu acelasi nume, ramasa izolata de continent din sec. XIII pana la mijlocul sec. XX, vom descoperi un loc unic, ce cucereste cu atmosfera sa, intregita de casutele de lemn, portul animat de barcile pescarilor si nu in ultimul rand de Muzeul Marken. 
Cazare la Hotel XO Park West 4* sau similar in Amsterdam.

Ziua 7

(aprox 660 km): Mic dejun. Ne indreptam catre Germania unde vizitam orasul Koln unde descoperim Catedrala, cea mai mare biserica gotica din Europa de Nord. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Cazare la Hotel B&B Nuremberg Central Station 3* sau similar in Nurnberg. 

Ziua 8

(aprox. 750 km): Mic dejun. Vom incepe programul prin vizita oras Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. 
Cazare la Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta.

Ziua 9

(aprox. 840 km): Mic dejun. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti in jurul orei 23:00, in functie de trafic si formalitatile vamale.