Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Emiratele Arabe Unite

Durata: 1 zi, fara cazareTARIFUL
INCLUDE:
-7 nopti cazare hotel 4*, cu mic dejun zilnic een Dubai
-Bilet de avion Cluj Napoca - Dubai - Cluj
Napoca, 1 bagaj de mana inclus (7kg) si 1 bagaj de cala (20kg)
-Asistenta din partea unui reprezentant local
-Ghid vorbitor de limba romana
-Transfer aeroport - hotel - aeroport
-Asigurare medicala si storno


TARIFUL
NU INCLUDE:
-cina -
20 euro/pers./seara (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dubai - city tour: 25 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-vizita
Burj Khalifa: 60 euro/pers. (doritorii
achita in agentie)
-excursie
optionala Global Village: 25 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Desert Safari cu cina: 50 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dubai Frame - bilet intrare: 35 euro/pers. (doritorii achita in
agentie)
-excursie
optionala Ab Dhabi - city tour: 35 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-Ferrari
World Ticket: tarif 90 euro/pers.
(doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Garden Miracle: 30 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Expo Dubai: 45 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dhow Cruise with
Dinner at Marina: 60 euro/pers. (doritorii
achita in agentie)
-taxa de
oras cca. 4 euro/noapte/pers. - se achita la hotel
-alte
excursii optionale in afara de cele incluse in program
-alte cheltuieli
personale
-bacsis
pentru ghizii locali si soferi cca. 3 euro/zi/pers. - se achita la ghidul local


Documente de calatorie si conditii de intrare:
-Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
-Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasta sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
-Pentru calatorie este necesara cartea de identitate valabila sau pasaportul valabil.
-Pentru informatii complete accesati pagina: https://www.mae.ro

BINE DE STIUT!
-Este necesara prezenta la aeroport cu 3 ore mai devreme fata de orele de plecare mentionate
-Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora
-Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii (conditii meteo nefavorabile, drumuri blocate, etc.) poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar, fara a afecta structura generala a programului.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea oficiala pentru tara vizitata si respecta standardele locale
-Distribuirea camerelor se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
INFORMATII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL

INFORMATII DESPRE ZBOR:
-Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect si tarifele pentu locuri preferentiale
-Orarul de zbor poate suferi modificari care vor fi aduse la cunostinta turistului la primirea notificarii de la compania aeriana. Daca modificarea nu este semnificativa - modificari sub 30 minute - orarul nou de zbor va fi transmis in informarea de plecare
-Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
-Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
-In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna.
-Daca circuitul se anuleaza din cauza neIntrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul biletelor de avion achizitionate.
INFORMATII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:
-Transportul terestru se va executa cu autocare subInchiriate de capacitate 29 pana la 55 locuri in functie de marimea grupului
-Autocarele sunt dotate cu aer conditionat, statie audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.
-Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, locurile nu se nominalizeaza.
-Conform legislatiei in vigoare, in cazul vehiculelor ramase imobilizate pe traseu, in cazul defectiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat sa asigure preluarea persoanelor in termen de maximum 3 ore in judet, 5 ore in tara si in termen de maximum 16 ore in cazul transporturilor in trafic international;
-Orarul de imbarcare/ debarcare este specificat in programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificari care vor fi transmise turistilor in informarea de plecare.
-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale (accidente, trafic ingreunat, blocat, urgente medicale ale unora dintre pasageri, defectiuni tehnice)

ACTE NECESARE CALATORIEI SI INFORMATII LEGATE DE CALATORIE:

-Documentele necesare pentru trecerea frontierelor pe traseu: pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara.
-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului! Se accepta doar modelul nou de carte de identitate.
-Regulament documente de calatorie minori:
- pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara
-minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat
-minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
-persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite)
-Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
-Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).
-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la compania sau organele competente.
-Turistii vor fi informati daca pe traseul circuitului se necesita obtinerea de vize sau sunt necesare vaccinari speciale pentru destinatiile din program.

CONDITII FINANCIARE DE INSCRIERE:
-30% se achita la inscriere
*Optional, in cazul circuitelor cu avionul sau daca turistul opteaza pentru transport avion se achita integral contra-valoarea biletului de avion in momentul achizitiei biletului si in caz de retragere sau renuntare sau modificare de nume, tariful biletului de avion este nereturnabil.
-Diferenta se achita cu 30 zile inainte de plecare/data de check-in

PENALITATI IN CAZ DE RETRAGERE:
-0% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii), mai putin contra-valoarea biletului de avion, care este neramburasbila
-30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 60 - 30 zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii);
-100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii) sau nu se prezinta la program.
-100% daca anularea se face din urmatoarele cauze: in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
-100% in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
-Penalizarile pentru anularea biletelor de avion tin de politica de anulare a fiecarei companii aeriene si vor fi aduse la cunostinta turistului in momentul achizitiei biletului.
-Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

CONSTITUIREA GRUPULUI:
-Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti. Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.
-Pentru un numar mai mic de 35 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.
-De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ASISTENTA TURISTICA, VIZITE, EXCURSII OPTIONALE:
-Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite intotdeauna ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman
-Ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.
-Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali
-Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
-Unele excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
-Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor Inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.
-In situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza.
-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
-In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita iocalizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

EVENTUALE EVOLUTII ALE PRETULUI:
-Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
-Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul -Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de hoteluri sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi Intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse In vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.
-In cazul in care cererea este mai mare decat locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit cresteri se va comunica turistului suplimentul de tarif si numai dupa acordul scris se va incheia contractul de prestari servicii turistice.

INFORMATII REFERITOARE LA CAZARE:
-Categoria unitatilor de cazare este cea specificata in program
-Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
-Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
-Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
-Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
-Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
-Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.
-Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.
-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
-Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

ASIGURARI:
-Agentia organizatoare detine polita de asigurare care acopera daune de pana la 30.000 euro In cazul insolventei societatii.
-Polita Asigurare Insolventa SERIA BN, NR. 000002286 / 30.01.2021 - Valoare acoperita: 30.000 USD, CITY INSURANCE, str. STR. EMANOIL PORUMBARU, NR 93-95 .,SECTOR 1, BUCURESTI, 0262223370
-Pachetele din prezenta oferta nu includ asigurarile medicale de calatorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandam incheierea lor In agentiile de turism sau la orice companie de asigurari.

INFORMATIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:
Informatiile detaliate despre circuit vor fi transmise turistilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro, email, imprimat, SMS, inainte de plecare cu minim 3 zile si vor cuprinde urmatoarele puncte:
- Detalii insotitor grup/ ghid - nume, persoana de contact, telefon
- Detalii mijloc de transport, numar de inmatriculare, numar telefon autocar imbarcari.
- Orar de zbor actualizat (daca este cazul)
- Orar de  transport actualizat (daca este cazul)
- Hotelurile confirmate
- Transferurile pentru aeroport
- Excursii optionale/ informare tarife

OBSERVATII:
-Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
-La Inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a informatiilor precontractualeDestinatie: Emiratele Arabe Unite

Durata: 1 zi, fara cazareTARIFUL
INCLUDE:
-7 nopti cazare hotel 4*, cu mic dejun zilnic een Dubai
-Bilet de avion Cluj Napoca - Dubai - Cluj
Napoca, 1 bagaj de mana inclus (7kg) si 1 bagaj de cala (20kg)
-Asistenta din partea unui reprezentant local
-Ghid vorbitor de limba romana
-Transfer aeroport - hotel - aeroport
-Asigurare medicala si storno


TARIFUL
NU INCLUDE:
-cina -
20 euro/pers./seara (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dubai - city tour: 25 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-vizita
Burj Khalifa: 60 euro/pers. (doritorii
achita in agentie)
-excursie
optionala Global Village: 25 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Desert Safari cu cina: 50 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dubai Frame - bilet intrare: 35 euro/pers. (doritorii achita in
agentie)
-excursie
optionala Ab Dhabi - city tour: 35 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-Ferrari
World Ticket: tarif 90 euro/pers.
(doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Garden Miracle: 30 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Expo Dubai: 45 euro/pers. (doritorii achita in agentie)
-excursie
optionala Dhow Cruise with
Dinner at Marina: 60 euro/pers. (doritorii
achita in agentie)
-taxa de
oras cca. 4 euro/noapte/pers. - se achita la hotel
-alte
excursii optionale in afara de cele incluse in program
-alte cheltuieli
personale
-bacsis
pentru ghizii locali si soferi cca. 3 euro/zi/pers. - se achita la ghidul local


Documente de calatorie si conditii de intrare:
-Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
-Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasta sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
-Pentru calatorie este necesara cartea de identitate valabila sau pasaportul valabil.
-Pentru informatii complete accesati pagina: https://www.mae.ro

BINE DE STIUT!
-Este necesara prezenta la aeroport cu 3 ore mai devreme fata de orele de plecare mentionate
-Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora
-Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii (conditii meteo nefavorabile, drumuri blocate, etc.) poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar, fara a afecta structura generala a programului.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea oficiala pentru tara vizitata si respecta standardele locale
-Distribuirea camerelor se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
INFORMATII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL

INFORMATII DESPRE ZBOR:
-Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect si tarifele pentu locuri preferentiale
-Orarul de zbor poate suferi modificari care vor fi aduse la cunostinta turistului la primirea notificarii de la compania aeriana. Daca modificarea nu este semnificativa - modificari sub 30 minute - orarul nou de zbor va fi transmis in informarea de plecare
-Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
-Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
-In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna.
-Daca circuitul se anuleaza din cauza neIntrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul biletelor de avion achizitionate.
INFORMATII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:
-Transportul terestru se va executa cu autocare subInchiriate de capacitate 29 pana la 55 locuri in functie de marimea grupului
-Autocarele sunt dotate cu aer conditionat, statie audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.
-Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, locurile nu se nominalizeaza.
-Conform legislatiei in vigoare, in cazul vehiculelor ramase imobilizate pe traseu, in cazul defectiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat sa asigure preluarea persoanelor in termen de maximum 3 ore in judet, 5 ore in tara si in termen de maximum 16 ore in cazul transporturilor in trafic international;
-Orarul de imbarcare/ debarcare este specificat in programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificari care vor fi transmise turistilor in informarea de plecare.
-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale (accidente, trafic ingreunat, blocat, urgente medicale ale unora dintre pasageri, defectiuni tehnice)

ACTE NECESARE CALATORIEI SI INFORMATII LEGATE DE CALATORIE:

-Documentele necesare pentru trecerea frontierelor pe traseu: pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara.
-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului! Se accepta doar modelul nou de carte de identitate.
-Regulament documente de calatorie minori:
- pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara
-minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat
-minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
-persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite)
-Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
-Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).
-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la compania sau organele competente.
-Turistii vor fi informati daca pe traseul circuitului se necesita obtinerea de vize sau sunt necesare vaccinari speciale pentru destinatiile din program.

CONDITII FINANCIARE DE INSCRIERE:
-30% se achita la inscriere
*Optional, in cazul circuitelor cu avionul sau daca turistul opteaza pentru transport avion se achita integral contra-valoarea biletului de avion in momentul achizitiei biletului si in caz de retragere sau renuntare sau modificare de nume, tariful biletului de avion este nereturnabil.
-Diferenta se achita cu 30 zile inainte de plecare/data de check-in

PENALITATI IN CAZ DE RETRAGERE:
-0% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii), mai putin contra-valoarea biletului de avion, care este neramburasbila
-30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 60 - 30 zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii);
-100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii) sau nu se prezinta la program.
-100% daca anularea se face din urmatoarele cauze: in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
-100% in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
-Penalizarile pentru anularea biletelor de avion tin de politica de anulare a fiecarei companii aeriene si vor fi aduse la cunostinta turistului in momentul achizitiei biletului.
-Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

CONSTITUIREA GRUPULUI:
-Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti. Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.
-Pentru un numar mai mic de 35 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.
-De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ASISTENTA TURISTICA, VIZITE, EXCURSII OPTIONALE:
-Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite intotdeauna ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman
-Ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.
-Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali
-Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
-Unele excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
-Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor Inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.
-In situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza.
-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
-In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita iocalizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

EVENTUALE EVOLUTII ALE PRETULUI:
-Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
-Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul -Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de hoteluri sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi Intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse In vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.
-In cazul in care cererea este mai mare decat locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit cresteri se va comunica turistului suplimentul de tarif si numai dupa acordul scris se va incheia contractul de prestari servicii turistice.

INFORMATII REFERITOARE LA CAZARE:
-Categoria unitatilor de cazare este cea specificata in program
-Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
-Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
-Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
-Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
-Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
-Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.
-Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.
-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
-Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

ASIGURARI:
-Agentia organizatoare detine polita de asigurare care acopera daune de pana la 30.000 euro In cazul insolventei societatii.
-Polita Asigurare Insolventa SERIA BN, NR. 000002286 / 30.01.2021 - Valoare acoperita: 30.000 USD, CITY INSURANCE, str. STR. EMANOIL PORUMBARU, NR 93-95 .,SECTOR 1, BUCURESTI, 0262223370
-Pachetele din prezenta oferta nu includ asigurarile medicale de calatorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandam incheierea lor In agentiile de turism sau la orice companie de asigurari.

INFORMATIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:
Informatiile detaliate despre circuit vor fi transmise turistilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro, email, imprimat, SMS, inainte de plecare cu minim 3 zile si vor cuprinde urmatoarele puncte:
- Detalii insotitor grup/ ghid - nume, persoana de contact, telefon
- Detalii mijloc de transport, numar de inmatriculare, numar telefon autocar imbarcari.
- Orar de zbor actualizat (daca este cazul)
- Orar de  transport actualizat (daca este cazul)
- Hotelurile confirmate
- Transferurile pentru aeroport
- Excursii optionale/ informare tarife

OBSERVATII:
-Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
-La Inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a informatiilor precontractualeItinerariu

Ziua 1

(SAMBATA, 05.03.2022): CLUJ NAPOCA - DUBAI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul din Cluj Napoca pentru formalitatile de imbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinatia Dubai. Vom ateriza pe aeroportul din Dubai si ne vom indrepta spre cazare hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 2

(DUMINICA, 06.03.2022): DUBAI sau OPTIOANL DUBAI - CITY TOUR
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 25 euro/pers.): Intalnire cu ghidul local si incepem turul nostru in Dubai (aprox. 5 ore), cel mai incantator si extravagant oras al Golfului. Vom avea ocazia sa surprindem atmosfera plina de farmec a Dubai-ului, vechi si modern, in acelasi timp, parcurgand cele mai importante obiective: DUBAI Marina - cel mai inalt cartier din lume, Insula PALMIER JUMEIRAH cu observarea Hotelului Atlantis The Palm, oprire la celebrul hotel de 7*- BURJ al ARAB, Palatul Zabeel. Vom continua cu parcurgerea zonei vechi Bur Dubai - de unde ne vom imbarca in barcutele traditionale -abra- ca sa ajungem in Deira, la ultima oprire - rezervata celor doua bazaruri - De Aur si Mirodenii (aprox. o ora), pentru a gusta farmecul vremurilor de altadata.
* Pentru doritori se poate vizita Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume) - intrarea costa cca 60 euro/persoana, cea mai inalta structura artificiala construita vreodata, la 828 m (2717 ft). Constructia a inceput pe data de 21 septembrie 2004, iar exteriorul cladirii a fost finalizat la 1 octombrie 2009. Cladirea a fost deschisa oficial la 4 ianuarie 2010.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 3

(LUNI, 07.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL VIZITA LA GLOBAL VILLAGE si OPTIONAL EXCURSIE IN DESERT
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 25 euro/pers.): Sa calatoresti in jurul pamantului e destul de dificil din multe puncte de vedere, insa cum ar fi daca ar exista un singur loc in care sa poti regasi laolalta arome, traditii, culturi, culori, texturi si obiceiuri de peste tot din lumea largae Cate putin din Japonia, o frantura din Ucraina, o bucatica din SUA, o parte a Orientului Mijlociu si chiar un fragment din Romaniae Ei bine, acest loc chiar exista si se afla, bineinteles, in orasul recordurilor, Dubai. Acolo unde totul devine posibil in cel mai scurt timp. Peste 75 de tari sunt reprezentate la Global Village - un mare parc multicultural pentru divertisment si pentru cumparaturi.
Si/Sau
Excursie Optionala (tarif 50 euro/pers.): Desert Safari dupa - masa
Jeep 4x4, ora de intalnire aprox. 15:00/15:30
Ne vom aventura intr-un safari in desert unde vom avea parte de experiente unice printre dune nesfarsite de nisip auriu. Vom avea posibilitatea de a vedea apusul in desert - priveliste memorabila. Apoi vom lua cina pe ritmuri de muzica araba, simtind povestea araba pe propria piele, ca in cele 1001 de nopti.
Cazare la acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina

Ziua 4

(MARTI, 08.03.2022): DUBAI - ZI LIBERA sau OPTIONALA DUBAI FRAME
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie optionala (tarif 35 euro/pers.): Intalnire cu ghidul local, transfer spre Dubai Frame. Este una dintre cele ma noi atractii ale Dubaiului, putandu-se vedea prin ea cele doua fete ale Dubaiului. Acest concept duce vizitatorii intr-o lume noua, pe trei nivele diferite:
1. Old Dubai (Vechiul Dubai): Pornind de la nivelul mezaninului, vizitatorii experienteaza vechiul Dubai: proiectii, efecte de ceata, mirosuri si miscari care creeaza o atmosfera impecabila in spatiu. Galeria trecutului descrie proiectul si ofera detalii despre evolutia orasului pana in prezent.
2. Present Dubai ( Dubai in prezent): Vizitatorii sunt adusi la a doua experienta de pe platforma Sky, reprezentand actualul Dubai. Au experiente de 360 de grade ale Dubaiului, \\\\\\\'Old Dubai\\\\\\\' la nord si \\\\\\\'New Dubai\\\\\\\' la sud. Acest lucru este sustinut de ecranele activate de realitate augmentata, prin care vizitatorii pot identifica cladiri si repere si pot explora fapte interesante sau pot observa cladiri si repere. De asemenea, o podea de sticla de 48 de etaje deasupra solului ii asteapta pe cei curajosi.
3. Future Dubai (Dubai in viitor): In cele din urma, vizitatorii parasesc ascensorul pe podeaua mezaninului si trec printr-un tunel turbionar cu efecte audio si vizuale speciale. Acesta creeaza o iluzie a calatoriei in timp 50 de ani inainte.
Timp liber Dubai Mall si pentru a admira cele mai inalte fantani coregrafice din lume. Fiecare jet de apa iluminat in culori se leagana pe ritmul muzicii, producand ceea ce a devenit cel mai popular spectacol din Dubai. La pornirea fantanii, se va auzi o serie de melodii frumoase, clasice si contemporane, in sincronie cu spectacolul, care are loc la fiecare 30 de minute, in fiecare seara, incepand cu orele 18:00.
Reintoarcere la hotel cu metroul.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 5

(MIERCURI, 09.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL ABU DHABI - TUR DE ORAS
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 35 euro/pers.): Intalnirea grupului cu ghidul local. Excursia va duce la doua ore de mers cu masina de la Dubai, trecand Jebel Ali Port, cel mai mare port maritim din lume, in capitala Emiratelor Arabe Unite. Oprire pentru poze la Jazirra Residence, fosta resedinta a lui Shaikh Zayed. Admirati a treia cea mai mare moschee din lume - moscheea Sheikh Zayed si mormantul lui Shaikh Zayed, fostul presedinte al EAU si tatal natiunii.
Continuam si trecem Podul Al Maqta si vedem cele mai bogate zone din Abu Dhabi-Ministries Area cu vilele impresionante. Continuati pe cea mai frumoasa strada Corniche Road, care este comparata cu Manhattan din New York. Ne putem opri pentru fotografii la Hotelul Emirates Palace. Hotelul are propriul sau port si helipad. Potrivit New York Times, Palatul Emirates este considerat cel mai scump hotel construit vreodata.
Turul continua spre Al Bateen Area, unde sunt palatele familiei regale. Vom avea timp si pentru cumparaturi intr-unul dintre cele mai mari centre - Marina Mall.
Reintoarcere in Dubai.
Optional: Ferrari World Ticket - tarif 90 euro - Ferrari World Abu Dhabi primul parc tematic Ferrari si cea mai mare atractie de acest gen. https://www.ferrariworldabudhabi.com/
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 6

(JOI, 10.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL VIZITA LA MIRACLE GARDEN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 30 euro/pers.) Dupa micul dejun vizita de cca 2-3 ore la Dubai Miracle Garden - cea mare gradina de flori naturale din lume - un spectacol de culori si aranjamente florale uimitoare.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 7

(VINERI, 11.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL: EXPO DUBAI (4-5 ORE) si CROAZIARA DHOW CRUISE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 45 euro/pers.): Dupa micul dejun vom fi preluati de catre partenerii locali pentru a vizita Expo Dubai.
Expo Dubai inseamna sa vedeti ce inseamna sa inovati si sa va minunati de ce poate realiza omenirea unita, aceasta este o experienta unica in viata, de la care, pur si simplu, nu puteti lipsi. Ca sa va faceti o ideea despre ce puteti vedea aici, va amintim ca Turnul Eiffel a fost construit pentru Expozitia Universala din 1889 si servea ca poarta de intrare.
Si/sau
Excursie Optionala (tarif 60 euro): Spre seara preluare grup de la receptia hotelului de catre ghidul local si autocar si tranfer la imbarcarea pe croazieara: Dhow Cruise with Dinner at Marina cu cina la bord - durata croazierei este de aprox. 2 ore. Veti descoperi viata de noapte a Dubaiului, beneficiind de atractiile de noapte si cina bufet deschis servit la bord.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 8

(SAMBATA, 12.03.2022): TIMP LIBER - RETUR ROMANIA
Dupa micul dejun check-out. Timp liber in Mall Dubai. Aici puteti sa va faceti cumparaturi, sa vizitati din exterior sau sa vizitati interior Acvariul
Transfer la aeroport pentru zbor Dubai - Cluj Napoca.

Ziua 1

(SAMBATA, 05.03.2022): CLUJ NAPOCA - DUBAI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul din Cluj Napoca pentru formalitatile de imbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinatia Dubai. Vom ateriza pe aeroportul din Dubai si ne vom indrepta spre cazare hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 2

(DUMINICA, 06.03.2022): DUBAI sau OPTIOANL DUBAI - CITY TOUR
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 25 euro/pers.): Intalnire cu ghidul local si incepem turul nostru in Dubai (aprox. 5 ore), cel mai incantator si extravagant oras al Golfului. Vom avea ocazia sa surprindem atmosfera plina de farmec a Dubai-ului, vechi si modern, in acelasi timp, parcurgand cele mai importante obiective: DUBAI Marina - cel mai inalt cartier din lume, Insula PALMIER JUMEIRAH cu observarea Hotelului Atlantis The Palm, oprire la celebrul hotel de 7*- BURJ al ARAB, Palatul Zabeel. Vom continua cu parcurgerea zonei vechi Bur Dubai - de unde ne vom imbarca in barcutele traditionale -abra- ca sa ajungem in Deira, la ultima oprire - rezervata celor doua bazaruri - De Aur si Mirodenii (aprox. o ora), pentru a gusta farmecul vremurilor de altadata.
* Pentru doritori se poate vizita Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume) - intrarea costa cca 60 euro/persoana, cea mai inalta structura artificiala construita vreodata, la 828 m (2717 ft). Constructia a inceput pe data de 21 septembrie 2004, iar exteriorul cladirii a fost finalizat la 1 octombrie 2009. Cladirea a fost deschisa oficial la 4 ianuarie 2010.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 3

(LUNI, 07.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL VIZITA LA GLOBAL VILLAGE si OPTIONAL EXCURSIE IN DESERT
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 25 euro/pers.): Sa calatoresti in jurul pamantului e destul de dificil din multe puncte de vedere, insa cum ar fi daca ar exista un singur loc in care sa poti regasi laolalta arome, traditii, culturi, culori, texturi si obiceiuri de peste tot din lumea largae Cate putin din Japonia, o frantura din Ucraina, o bucatica din SUA, o parte a Orientului Mijlociu si chiar un fragment din Romaniae Ei bine, acest loc chiar exista si se afla, bineinteles, in orasul recordurilor, Dubai. Acolo unde totul devine posibil in cel mai scurt timp. Peste 75 de tari sunt reprezentate la Global Village - un mare parc multicultural pentru divertisment si pentru cumparaturi.
Si/Sau
Excursie Optionala (tarif 50 euro/pers.): Desert Safari dupa - masa
Jeep 4x4, ora de intalnire aprox. 15:00/15:30
Ne vom aventura intr-un safari in desert unde vom avea parte de experiente unice printre dune nesfarsite de nisip auriu. Vom avea posibilitatea de a vedea apusul in desert - priveliste memorabila. Apoi vom lua cina pe ritmuri de muzica araba, simtind povestea araba pe propria piele, ca in cele 1001 de nopti.
Cazare la acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina

Ziua 4

(MARTI, 08.03.2022): DUBAI - ZI LIBERA sau OPTIONALA DUBAI FRAME
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie optionala (tarif 35 euro/pers.): Intalnire cu ghidul local, transfer spre Dubai Frame. Este una dintre cele ma noi atractii ale Dubaiului, putandu-se vedea prin ea cele doua fete ale Dubaiului. Acest concept duce vizitatorii intr-o lume noua, pe trei nivele diferite:
1. Old Dubai (Vechiul Dubai): Pornind de la nivelul mezaninului, vizitatorii experienteaza vechiul Dubai: proiectii, efecte de ceata, mirosuri si miscari care creeaza o atmosfera impecabila in spatiu. Galeria trecutului descrie proiectul si ofera detalii despre evolutia orasului pana in prezent.
2. Present Dubai ( Dubai in prezent): Vizitatorii sunt adusi la a doua experienta de pe platforma Sky, reprezentand actualul Dubai. Au experiente de 360 de grade ale Dubaiului, \\\\\\\'Old Dubai\\\\\\\' la nord si \\\\\\\'New Dubai\\\\\\\' la sud. Acest lucru este sustinut de ecranele activate de realitate augmentata, prin care vizitatorii pot identifica cladiri si repere si pot explora fapte interesante sau pot observa cladiri si repere. De asemenea, o podea de sticla de 48 de etaje deasupra solului ii asteapta pe cei curajosi.
3. Future Dubai (Dubai in viitor): In cele din urma, vizitatorii parasesc ascensorul pe podeaua mezaninului si trec printr-un tunel turbionar cu efecte audio si vizuale speciale. Acesta creeaza o iluzie a calatoriei in timp 50 de ani inainte.
Timp liber Dubai Mall si pentru a admira cele mai inalte fantani coregrafice din lume. Fiecare jet de apa iluminat in culori se leagana pe ritmul muzicii, producand ceea ce a devenit cel mai popular spectacol din Dubai. La pornirea fantanii, se va auzi o serie de melodii frumoase, clasice si contemporane, in sincronie cu spectacolul, care are loc la fiecare 30 de minute, in fiecare seara, incepand cu orele 18:00.
Reintoarcere la hotel cu metroul.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 5

(MIERCURI, 09.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL ABU DHABI - TUR DE ORAS
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 35 euro/pers.): Intalnirea grupului cu ghidul local. Excursia va duce la doua ore de mers cu masina de la Dubai, trecand Jebel Ali Port, cel mai mare port maritim din lume, in capitala Emiratelor Arabe Unite. Oprire pentru poze la Jazirra Residence, fosta resedinta a lui Shaikh Zayed. Admirati a treia cea mai mare moschee din lume - moscheea Sheikh Zayed si mormantul lui Shaikh Zayed, fostul presedinte al EAU si tatal natiunii.
Continuam si trecem Podul Al Maqta si vedem cele mai bogate zone din Abu Dhabi-Ministries Area cu vilele impresionante. Continuati pe cea mai frumoasa strada Corniche Road, care este comparata cu Manhattan din New York. Ne putem opri pentru fotografii la Hotelul Emirates Palace. Hotelul are propriul sau port si helipad. Potrivit New York Times, Palatul Emirates este considerat cel mai scump hotel construit vreodata.
Turul continua spre Al Bateen Area, unde sunt palatele familiei regale. Vom avea timp si pentru cumparaturi intr-unul dintre cele mai mari centre - Marina Mall.
Reintoarcere in Dubai.
Optional: Ferrari World Ticket - tarif 90 euro - Ferrari World Abu Dhabi primul parc tematic Ferrari si cea mai mare atractie de acest gen. https://www.ferrariworldabudhabi.com/
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 6

(JOI, 10.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL VIZITA LA MIRACLE GARDEN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 30 euro/pers.) Dupa micul dejun vizita de cca 2-3 ore la Dubai Miracle Garden - cea mare gradina de flori naturale din lume - un spectacol de culori si aranjamente florale uimitoare.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 7

(VINERI, 11.03.2022): DUBAI sau OPTIONAL: EXPO DUBAI (4-5 ORE) si CROAZIARA DHOW CRUISE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale.
Sau
Excursie Optionala (tarif 45 euro/pers.): Dupa micul dejun vom fi preluati de catre partenerii locali pentru a vizita Expo Dubai.
Expo Dubai inseamna sa vedeti ce inseamna sa inovati si sa va minunati de ce poate realiza omenirea unita, aceasta este o experienta unica in viata, de la care, pur si simplu, nu puteti lipsi. Ca sa va faceti o ideea despre ce puteti vedea aici, va amintim ca Turnul Eiffel a fost construit pentru Expozitia Universala din 1889 si servea ca poarta de intrare.
Si/sau
Excursie Optionala (tarif 60 euro): Spre seara preluare grup de la receptia hotelului de catre ghidul local si autocar si tranfer la imbarcarea pe croazieara: Dhow Cruise with Dinner at Marina cu cina la bord - durata croazierei este de aprox. 2 ore. Veti descoperi viata de noapte a Dubaiului, beneficiind de atractiile de noapte si cina bufet deschis servit la bord.
Cazare acelasi hotel Golden Tulip Media Hotel 4* (sau similar). Optional cina.

Ziua 8

(SAMBATA, 12.03.2022): TIMP LIBER - RETUR ROMANIA
Dupa micul dejun check-out. Timp liber in Mall Dubai. Aici puteti sa va faceti cumparaturi, sa vizitati din exterior sau sa vizitati interior Acvariul
Transfer la aeroport pentru zbor Dubai - Cluj Napoca.